Teamet hos foreningens investeringsrådgiver, Great Dane A/S i Svendborg, består af:

Jens Pave, porteføljemanager, bestyrelsesformand i Great Dane A/S
Jens (født 1952) er uddannet revisor og HD i regnskabsvæsen fra Odense Universitet. Han blev statsautoriseret revisor i 1984 og arbejdede for Revisionsfirmaet Knud E. Rasmussen (i dag Deloitte), inden han blev økonomidirektør i Marius Pedersen. Jens kom til Halberg i 1999, og har som økonomidirektør haft ansvaret for Halberg koncernens investeringer de seneste 17 år. Derfor var det helt naturligt, at Jens ud over sin rolle som en del af investeringsteamet satte sig for bordenden i bestyrelsen for Great Dane.

John Erik Rif, porteføljemanager
John (født 1966) er bankuddannet og har en HD i Finansiering fra Handelshøjskolen i København. Han har arbejdet det meste af sin karriere med aktieinvestering hos bl.a. Nordea og Sampension, ligesom han var medstifter af RHAM Fondsmæglerselskab og porteføljeforvalter for RHAM's Europæiske Small Cap Value fond. John indtrådte ved stiftelsen af Halberg-Gundersen Invest i bestyrelsen for foreningen, men ved generalforsamlingen i 2016 forlod han bestyrelsen for at blive en del af det daglige investeringsteam startende fra april 2016.

Jonathan Tang, analytiker
Jonathan (født 1994) er uddannet cand. oecon. fra Syddansk Universitet. Jonathan har sideløbende med økonomistudiet og arbejdet hos Great Dane også gennemført de første to dele af CFA-uddannelsen. Jonathan har været en del af investeringsteamet hos Halberg siden marts 2014.

Thomas Bastrup, porteføljemanager og direktør i Great Dane A/S
Thomas (født 1974) er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet og MBA fra Stanford University i Californien. Thomas har en fortid som porteføljemanager for globale aktier og fondschef hos Sparinvest. Han har tidligere arbejdet for Solectron, Dimensional Fund Advisors og Økonomisk Ugebrev. Thomas har været ansat i Great Dane siden 2014 og hos Halberg siden 2009.

Alle teammedlemmer har personligt investeret i Halberg-Gundersen Invest Globale Aktier.