I september 2014 gik de to fynske familier Halberg i Svendborg og Gundersen i Assens sammen om at stifte en investeringsforening. Begge havde de i en længere årrække forvaltet deres voksende formuer både med eksterne forvaltere og internt.

Etableringen af investeringsforeningen er sket for dels at lette det administrative arbejde med den interne forvaltning og for at give andre danske opsparerer mulighed for at deltage i stordriftsfordelene - men også for på sigt at kunne gøre kapitalforvaltning til et selvstændigt forretningsområde for de to fynske familier.

Her på siden kan du læse mere om baggrunden for etableringen af investeringsforeningen, vores samarbejdspartnere, vores investeringsstrategi og personkredsen bag. Foreningen har indtil videre kun en enkelt afdeling, dvs. portefølje. Det er afdeling Globale Aktier, hvor investeringsfilosofi, strategi og proces bygger på de grundværdier, tanker og principper, som har udgjort kernen i familien Halbergs og familien Gundersens virksomheder gennem foreløbig fem generationer. Vi er grundige, vi er ærlige, vi tager ikke unødige risici og vi arbejder på at gøre det så godt, at vores virksomheder kan gives videre til fremtidige generationer i en endnu bedre forfatning, end da vi selv tog ansvaret for dem.