Investeringsforeningen Halberg-Gundersen Invest indkalder til foreningens ordinære generalforsamling, der afholdes mandag, den 25. marts 2019, kl. 17.00.

Tilmeldning kan ske via investorportalen her.

HGI Indkaldelse til generalforsamling med dagsorden
Generalforsamling 2018 Vejledning til tilmelding
Generalforsamling 2018 Tilmeldings- og Fuldmagtsblanket
Investorportal

Dato
Den ordinære generalforsamling afholdes mandag, den 25. marts 2019, kl. 17.00.

Sted
Den ordinære generalforsamling afholdes i år hos Galleri DGV, Christiansmindevej 78, 5700 Svendborg.

Rundvisning og Investormøde
Forinden afholdelse af den ordinære generalforsamling inviteres investorerne til en rundvisning i galleriet kl. 15, og der vil efterfølgende blive afholdt et investormøde kl. 16, hvor der vil blive givet en gennemgang af investeringsforeningens investeringsstrategi og resultater for 2018, og investorerne vil have mulighed for at stille spørgsmål til såvel rådgiver som bestyrelse.

Bestilling af adgangskort
Anmodning om adgangskort kan ske elektronisk via investorportalen på www.halberg-gundersen.dk ved anvendelse af NemID eller brugernavn og adgangskode.

Bemærk venligst, at bestilte adgangskort ikke længere vil blive fremsendt med brevpost.

Adgangskort, som er bestilt via investorportalen, vil blive sendt ud elektronisk via e-mail til den emailadresse der er angivet i investorportalen ved tilmeldingen. Adgangskortet skal medbringes til
generalforsamlingen enten elektronisk på smartphone/tablet eller i printet version.

Adgangskort, som er bestilt via investorportalen hvor der ikke er angivet en e-mailadresse, kan afhentes i indgangen til generalforsamlingen mod fremvisning af gyldigt ID.

Stemmesedler vil blive udleveret i adgangskontrollen på generalforsamlingen.

Er det ikke muligt at tilmelde sig via medlemsportalen kan tilmelding ske ved henvendelse til Maria L. Lemming, Invest Administration A/S, via e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på tlf. 3814 6621, hvorefter adgangskort afhentes på generalforsamlingen.

Afgivelse af fuldmagt
Afgivelse af fuldmagt kan ske elektronisk via investorportalen på www.halberg-gundersen.dk ved anvendelse af NemID eller brugernavn og adgangskode.

Der kan afgives følgende typer af fuldmagter:

• Fuldmagt til bestyrelsen (Fuldmagten gives til formanden for bestyrelsen, som kan stemme eller undlade at stemme på alle dagsordenspunkter/afstemninger der er på foreningens generalforsamling – såfremt der fremkommer ændringsforslag på generalforsamlingen, vil formanden for bestyrelsen stemme i henhold sin overbevisning)

• Afkrydsningsfuldmagt (Fuldmagten gives til formanden for bestyrelsen, hvor investor har taget stilling til de enkelte dagsordenspunkter og instruereret sine stemmer)

• Fuldmagt til 3. mand (Her giver investor instruktion til, at en anden person kan møde på generalforsamlingen, og denne person varetager investorens interesser på foreningens generalforsamling)

Seneste frist for afgivelse af fuldmagt er mandag den 18. marts 2019 kl. 23.59.