Vi har ved stiftelsen bestræbt os på at finde en bestyrelse, som har tilstrækkelig viden om den finansielle sektor til at kunne arbejde for, at medlemmerne af investeringsforeningen får de bedst mulige afkast til de lavest mulige omkostninger. Bestyrelsens fornemste opgave er dermed at sikre, at foreningen til hver en tid har de rigtige samarbejdspartnere. 

 

Ken L. Bechmann (formand), Professor, Ph. D., Institut for Finansiering, CBS / Handelshøjskolen i København
Ken er ikke uden grund en af CBS' mest populære undervisere. Og årsagen er simpel. Ken har en meget bred viden om to af tidens mest hotte emner. Finansielle markeder og corporate governance. Men vigtigst af alt: Han forstår at kommunikere de komplekse emner, så alle - næsten - forstår det. Derfor er Ken også en populær kilde blandt landets erhvervsjournalister, fordi han forstår at skære ind til benet og finde essensen i de komplekse produkter, som udbydes af den finansielle sektor. Ken har trods den travle hverdag som professor, forsker og underviser påtaget sig hvervet som redaktør på Finans Invest, der som nok det eneste medie forsøger at bygge bro mellem den akademiske verden og finanssektoren med artikler på et seriøst og meget højt fagligt niveau.

 

Charlotte Lindholm (næstformand), Direktør, journalist og indehaver af konsulentvirksomheden Lindholm Unlimited
Charlotte er kendt for sin lange karriere som journalist i Danmarks Radio, hvor hun igennem 12 år var en drivende erhversjournalistisk kraft på både TV-Avisen, Pengemagasinet og DR2's Deadline. Men det var især posten som direktør i Dansk Aktionærforening, som gav Charlotte en stor viden om kapitalforvaltning generelt og investeringsforeninger specifikt. I dag driver Charlotte sin egen virksomhed, som rådgiver om strategi, finansiel kommikation og public affairs. Charlotte er derudover chefrådgiver for Skattestyrelsen i forhold til forandringsledelse blandt sagsbehandlere. Charlotte er uddannet cand. merc. int. fra CBS. Hun har desuden læst journalistik og amerikansk indenrigs- og udenrigspolitik ved American University i Washington, D.C., hvor hun også arbejdede for den amerikanske TV-station CNBC.

 

Ole Christiansen, Investor
Ole har arbejdet hele sin karriere i finanssektoren og har især haft fokus på aktieinvestering. Ole var med til at grundlægge og etablere det velkendte fondsmæglerselskab Carnegie i 1985 og efterfølgende Carnegie WorldWide i 1990. Gennem de følgende 20 år var Ole aktiechef og med til at opbygge Carnegies aktiviteter inden for aktieanalyse, private banking og investment banking. Efterfølgende har Ole (2005 til 2015) som aktiechef hos Realdania haft ansvar for at investere tocifrede milliardbeløb i forskellige aktieprodukter, og han har desuden haft ansvaret for at udvælge de dygtigste globale forvaltere af Realdanias eksterne aktieporteføljer.